Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Freedom Teachings


Achtergrondinformatie

De Freedom Teachings gaan uit van de ‘Wet van ÉÉN": de Wet die de waarde, onderlinge verbondenheid en onderlinge afhankelijkheid van alle componenten van de werkelijkheid en de levende God of Spirit die leeft in alle dingen, erkent. Wetenschap en Spiritualiteit zijn hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Meer informatie over Kathara healing en haar theoretische basis in Keylontische Wetenschap kun je lezen op
http://www.azuritepress.com , www.krystalspiral.com , www.keylonticdictionary.org  en http://www.katharateam.com .

- Het artikel "Onze Multidimensionele Anatomie", dat in april 2009 verscheen in het magazine Spiegelbeeld, kun je hier downloaden : lt http://www.katharateam.com/Nweb/Articles/Art%20Spiegelbeeld%20april%2008.pdf

- Voor meer artikelen, lees ze op www.krystalspiral.com , ( kies Nederland/België en ga in dat scherm naar  ‘artikelen’ ).

- Over het boek "Voyagers"  kun je lezen op
www.schildpadboeken.nl . Deel 1 en 2 zijn in het Nederlands vertaald. Halverwege 2012 wordt het nieuwe boek van A’shayana Deane verwacht.

Je kunt ook een pakket ´Kennismaking met de Freedom Teachings´ met 2 cd´s en een handboek bestellen. Dit studiemateriaal is een product van Azurite Press, dat in Nederland verkrijgbaar is bij Schildpad producties. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar
info@schildpadproducties.nl . Dit Nederlandstalige product kost € 32 excl. verzendkosten. Echt een aanrader als je hier serieus in geinteresseerd bent.


Persoonlijke informatie:
Ik heb hier vanaf 2008 t/m 2012 intensief mee gewerkt en veel inzichten verworven, merkte echter dat gaandeweg 2012 de energie veranderde. Door de 'Dark Flowering" zoals Ashayana Deane dat noemde, was het Kathara Raster niet meer zichtbaar, zodat Kathara healing niet meer gedaan kan worden. Om deze reden worden er ook geen Kathara workshops of -healingen meer gegeven.

Wat ik zelf in 2012 in de Energie zag en voelde was steeds meer het Living Light Consciousness, d.w.z. het Levende Licht van de hoogste dimensies in deze tijdmatrix (12e = wit licht, 13e is Lichtturkoois, 14e is licht geelgoud en de 15e is licht magentarose). Voor mijn derde oog vertaalde zich dat in wit parelmoer Licht. Heel fijn om te voelen, je wordt er heel Licht en Blij van. Deze lichtfrequentie heb ik kleur voor kleur hier in mijn praktijk, en in het grote medicijnwiel buiten in de tuin, mogen ankeren en aarden.

In 2013, in het jaar 1 van de nieuwe Aurora Aarde, is hier een zuil van Levend Licht geankerd voor toepassing van healing en transformatie. De Aurora rassen hebben mij hierbij geholpen en doen dat voortaan steeds, is mij verzekerd. Vanuit deze Zuil is nu een portaal gecreëerd naar de True Worlds, de werelden waar wij oorspronkelijk vandaan kwamen, en kan ik verbinding krijgen met mijn True Core Consciousness (Ware Kern Bewustzijn - of Galactische Bewustzijn). Bij deze ontdekkingstocht werd ik geholpen door inzichten van Randi Green uit Denemarken. Zie de link.

In 2014 merk ik dat het sjamanistisch werken zich hier steeds meer mee verweeft, de bezieling van de Natuur, de planten en dieren, mineralen en elementen, komen steeds meer naar voren in de energie, om de Nieuwe Aurora Aarde daadwerkelijk gestalte te geven. Steeds meer zie ik in het dagelijks leven boodschappen en hints die dieren, planten of bomen achterlaten. Prachtig:)

Vanaf november 2014 kreeg ik in de meditatie contact met onze Moeder Aarde, die een groen/aquamarijne Aurora draak blijkt te zijn. Zij begon hard met haar vleugels te klapperen en wakkerde zodoende de Aarde energie (Onvoorwaardelijke Liefde, steun, koestering, rust) flink aan. Na het opnemen hiervan in mijn Krachtschild onder de voeten en verder via elk chakra, naar het derde oog een spiralend Pad naar de Kern van de 'True Cosmos', waar de Aurora rassen zetelen. Hiervandaan straalde in goud het drievoudig teken uit (lijkt op een klavertje-3) en kwam naar me toe op een zeer helder parelmoerwit licht (het leek wel een LED licht zo wit). Dit licht vertakte zich in het centrum van mijn hersenen naar het Zonnetje boven mijn hoofd (contactpunt met de cosmos) en naar mijn Hoger Hartcentrum (zodoende ook een drievoudigheid vormend). Dit Licht naar alle cellen in mijn lichaam laten stromen en toen naar allen in de Wereld die het nodig hebben. Mooi...
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu