Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Welkom bij Holistisch-Energetische praktijk Amitola!


Zelf HSP'er, wil ik hooggevoelige mensen van alle leeftijden ondersteunen in hun zoektocht om gezonder, gemakkelijker en beschermder door het leven te gaan.

Als gevoelig/overgevoelig/hooggevoelig Mens wil je:

 • meer Energie, beter in je eigen Energie komen en blijven...

 • meer in je Kracht (Centrum) komen,

 • meer Inzicht (in je processen).

 • zelf verantwoordelijk zijn voor je Lichaam, je Geest, je Ziel en je wilt hiermee leren werken op een holistische manier.


 • Je herinnert je dat je onderdeel bent van een Geheel, en wilt hier inzicht en overzicht in.  

 • Je bent daarom nieuwsgierig en staat open voor nieuwe informatie die je hierin vooruit kan helpen. Hiervoor kun je een aantal workshops bij mij volgen (zie hiervoor onder de knop 'Workshops') en/of een reinigende en weer centrerende behandeling krijgen waardoor je dichter bij jezelf komt.


Misschien ben je een van de zogenoemde Starpeople, mensen die zich niet echt thuis voelen op Aarde. Er worden steeds meer kinderen geboren die vanuit Hogere Sferen incarneren hier op Aarde om te helpen de Energie te verhogen. Echter, eenmaal hier, kunnen ze zich hun Zielendoel niet meer herinneren. Ze hebben echter zo'n fijnbesnaarde psyche, dat het dagelijks leven al gauw te zwaar, te veel wordt.


Ik kan je hiermee ondersteunen met o.a:

De
AMITOLA energetische behandeling:

 • geopathie (= aardstralen uitzoeken)

 • kristaltherapie,

 • aura- en chakrahealing,

 • electromagnetische lijnen nakijken

 • Aurora (draken) healing

 • regressie- en/of reïncarnatietherapie,

 • reading (consult)

 • medicijnwiel (sjamanisme) workshop,

 • kristallen,

 • coaching d.m.v. intuïtieve tekeningen

of workshops op maat.

Een
behandeling begint met een intakegesprek waarin een anamnese (ziektehistorie) wordt afgenomen.  Daarna wordt vanaf een door jou handgetekende plattegrond van je huis uitgetest hoe het staat met de aanwezigheid van aardstralen e.d. (deze kunnen ziekmakend zijn voor gevoelige mensen). Het helpt je natuurlijk niet als ik je behandel, en dat je dan in huis weer ziek wordt van de straling:). Vandaar deze eerste stap.

Aansluitend beginnen we dan indien nodig met uitleg, een verbinding maken met Moeder Aarde en Vader/Moeder Hemel zodat je tijdens de sessie bescherming en energie van je eigen Galactisch Zelf aan kunt roepen. Dit is de Amitola Doorstroomoefening. Na de behandeling krijg je een exemplaar mee naar huis om dagelijks zelf te doen. Hiermee houd je je Energie hoog en ben je beschermd.

Op basis hiervan beginnen we met een aura-/chakra healing waarin vaak ook tegelijk een edelsteen/ kristallegging verwerkt wordt. Hierin wordt gericht gekeken naar de ‘staat van onderhoud’  van je aura en chakra’s waarna ze gereinigd worden en opnieuw van Energie worden voorzien. Ook de lagen van de aura worden zo behandeld. Belastende koorden worden gewijzigd of verwijderd. Er wordt ook gekeken of je lifters in je aura hebt, zo ja, brengen we ze naar hun eigen plek in de Eeuwigheid. Zo kun je hierna zelf je aura afsluiten voor invloeden van buitenaf, zodat je beter in je eigen energie kunt blijven, evt. met ondersteuning van een speciaal voor jou uitgeteste edelsteen/kristal. Bij ernstige gevallen kom je na ongeveer een maand terug voor een controle.

Mocht je hierna nog specifieke vragen hebben, dan kunnen we een regressie (in dit leven) of een reïncarnatie (als het probleem in een ander leven ligt) sessie afspreken. In principe doe ik deze sessies na een algemene eerste behandeling.

Je kunt echter ook alleen komen voor het uittesten van kristallen voor jezelf of als cadeau voor een dierbare. In de praktijk zijn +/- 100 soorten voordelig verkrijgbaar.

Het is ook mogelijk vanaf een foto de aura en chakra energie te lezen (psychometrie) en daarop afgestemd een kristal of essence uit te testen. Stuur me via
info@amitola.nl een foto met je naam en de hulpvraag, dan zal ik proberen je via deze weg te helpen, als afstand een bezwaar mocht zijn. Ook voor kleine kinderen en  (grote) huisdieren is dit een prima methode omdat je zo niet met je kinderen of dieren hoeft te reizen.
Per hulpvraag/foto vraag ik hiervoor een bijdrage van €15,00
.
Disclaimer
Helaas is het gezien de algemene teneur naar holistische, alternatieve genezers toe noodzakelijk dat ik hierbij een disclaimer neerzet (niet omdat ik niet achter mijn behandelingen sta).

 • Uiteraard geldt voor mijn diensten het medische (en ethische) beroepsgeheim, wat hier besproken wordt, blijft binnenskamers, ethisch verantwoord.

 • Mocht er aanleiding toe zijn, zal ik je doorverwijzen naar je huisarts. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je dit advies al of niet ter harte neemt.

 • Ook kun je me niet aansprakelijk stellen als stenen/kristallen kapot gaan, vallen, door kinderen/huisdieren ingeslikt worden etc. Ik vind dat je eigen verantwoordelijkheid. Waar mogelijk wil ik je helpen het te repareren (opnieuw lijmen bijvoorbeeld als het capje van een hangertje losweekt door de lichaamszuren op je huid). Ook splitarmbandjes kan ik opnieuw voor je rijgen als het elastiek knapt of slap wordt. Dit doe ik kosteloos.


Om je de mogelijkheid te geven mijn consulten te declareren (d.m.v. een coulanceverzoek) bij de zorgverzekering ben ik lid van:

Stichting GezondZorg nr. 1419

Op hun site ben ik ook terug te vinden. Zie de Links.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu