Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Kennismaking met kristallen schedels

Workshops

KRISTALLEN SCHEDELS

In deze tijd van overgang naar de Nieuwe Aarde komen ook steeds meer kristallen schedels naar voren in de energie. De antieke, grote schedels of kristallen hoofden, die zo’n prachtige mystieke en zeer sterke uitstraling hebben en tegenwoordig ook steeds meer de nieuwe kristallen schedels, van mini tot maxi formaat.

Voor mijn gevoel zijn ze nu weer actief om ons te helpen met het accepteren van nieuwe manieren van inzicht in de grote kosmische vragen (en antwoorden). Afgezien daarvan heeft ieder kristallen hoofd zijn eigen specialiteit; van heel persoonlijke tot voor het grote Geheel: Healing, Inzicht, Acceptatie, Liefde, Transformatie, Ascentie, Verbinding met Moeder Aarde. Altijd zullen ze je helpen om jouw stukje hierin helder te krijgen, zodat je verder kunt gaan op Jouw Pad.

Sommige mensen hebben een intuïtieve angst voor de kristallen schedels, misschien omdat het toch een schedelvorm is, hoewel dit voor mijn gevoel juist de energie zo intens maakt, zo makkelijk voor ons om op te pakken. Iedereen heeft er tenslotte een van zichzelf
J.  Als je hierover heen durft te stappen, ze eventjes vast kunt houden en vanuit je hart voelen, dan weet je dat het energetisch heel Licht is, alleen maar Liefde en Acceptatie en de wens je te helpen, je te helen tot je volwaardig in je eigen Licht kunt staan en zo weer een schakel kunt worden in het Grote Geheel van Al Wat Is.

Ik heb inmiddels nu een aantal kleine schedeltjes die me helpen met het helen van mijn cliënten, vaak op heel prachtige en ontroerende wijze, vaak tot op celniveau. Ze helpen ook mee met regressie- en reïncarnatietherapie, omdat ze heel goed door de Tijd heen en weer kunnen reizen en je dit mee kunnen laten beleven.

Ik zie dan ook de energielijnen tussen de hoofden pulseren met lichtenergie, gouden lijntjes zijn dat. Ik sta met mijn voeten in hun netwerk, ik ben via die gouden lijntjes met hen verbonden.

Ze zijn ook heel goed in het ankeren van de kosmische energieën en het doorsturen van deze energie via het kristallen grid en het kristallen schedelnetwerk naar alle plaatsen op Moeder Aarde die dit nodig hebben, voor het Hoogste Goed van Allen. Ze hebben me laten zien dat zij het ‘koppelstuk’  in de energie zijn tussen mens en kristal, zoals wij het ‘koppelstuk’ zijn tussen Hemel en Aarde.

In deze workshop wil ik je leren vanuit je hart in contact te komen met een kristallen schedeltje, via een geleide droomreis. We beginnen uiteraard met een doorstroomoefening om goed in de energie te komen en gaan dan verder met een trancereis met de kristallen schedel als gids. Dit gebeurt vanuit je eigen Lichtzuil, geankerd door een kristallen krachtwiel.

Neem, als je zelf al caretaker van een of meerdere schedeltjes bent, ze mee naar de workshop, zodat ze alle energieën in zich op kunnen nemen en weer door kunnen geven na die tijd.

En naar ik hoop, weet je dan zelf hoe je contact kunt maken en houden, en is de verbinding tussen jullie gelegd voor de toekomst. Weet dat je dan een zeer sterk en verhelderend Gereedschap in handen hebt voor jouw Hoogste Goed.

Leuk boek hierover is: "Het mysterie van de kristallen schedels" door prof.dr. Karin Tag. Haar website is www.seraphiminstitut.de . Naast inspirerende verhalen staan hierin ook fotonenfoto's van de (antieke) schedel in interactie met gewone kristallen, met andere kristallen schedels, met bomen, planten en met de Rijn... Indrukwekkend om het energieveld zo te kunnen zien. Aanrader!

Plaats:      Praktijk AMITOLA, Molenweg 13, Haulerwijk, 06-21.70.22.13
Wanneer:  op afspraak, workshop op maat!
Duur:       1 dagdeel, van 9.00 tot 12.00 uur of van 13.30 tot 16.30 uur.
Kosten:     € 50,- incl. koffie, thee en kristalwater.
Meenemen: je eigen kristallen schedels, zodat we hier een kristallen krachtwiel mee kunnen bouwen. Sloffen.
Deelnemers: maximaal 5 personen. Vol = vol.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu