Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Kennismaking met Kristallen

Workshops

LEREN WWERKEN MET KRISTALLEN


Als het je wens is meer te leren over kristallen en energieën, kunnen we in een ochtend hier aandacht aan besteden:

We beginnen altijd met het Begin: Je leert een energie doorstromingsoefening, waarmee je leert jezelf te aarden en te verbinden met de Kosmos, je energie terug te halen en je eigen ruimte te bepalen, zodat jouw energie ook in jouw aura (energieveld) blijft, dat je zelf bepaalt wat wel en wat niet bij je ‘binnen’ mag komen. Van groot belang als je (hoog)gevoelig en/of empathisch bent.

Indien gewenst of nodig krijg je informatie over het werken van het aura- en chakrasysteem i.s.m. het auraveld van kristallen.

We gaan aandacht besteden aan wat
kleuren betekenen bij kristallen.

We gaan leren hoe ze te
reinigen en op te laden.  Hierbij kan het ook belangrijk zijn hoe (hoog)gevoelig jezelf bent, misschien kunnen we kijken naar evt. kristallen of sieraden die je al hebt: hoe voelen ze, wat pik je ervan op (bij erfstukken: energie van vorige eigenaars).

Kristallen zijn multi-use tools: niet alleen te gebruiken voor een gezondheidssteentje of om op chakra’s te leggen bij een behandeling, maar ook als energiereiniger/oplader in de kamer(s) van je huis, school of kantoor etc.

We gaan zien/voelen wat de
verschillende vormen ‘doen’, hoe je ze kunt neerleggen, bijvoorbeeld in een kristallen krachtwiel. Dit kun je doen ter decoratie, of om speciale Aarde of Kosmische Energie te verankeren al of niet tijdens meditatie, of om je de energieën van de windrichtingen eigen te maken.

Ook kun je van kristallen een
essence of olie maken, vooral handig als je het voor iets gebruikt waar lastig een steentje te dragen is. Naar gelang je er interesse voor hebt, zullen we meer of minder aandacht aan deze onderwerpen besteden.

Kristallen leren invoelen, in meditatie vanuit het kristallen krachtwiel tijdens deze ochtend. Je kunt dan een (trommel)steentje invoelen, kiezen en meenemen.

Als je verder wilt, kun je hierna met kristallen schedels of Lemurische kristallen aan de slag
J.

Plaats:   praktijk
AMITOLA, Molenweg 13, Haulerwijk, 06-21.70.22.13
Duur:     1 dagdeel, van 09.00 tot 12.00 uur of van 13.30 tot 16.30 uur.
Kosten:  € 40,- incl. steentje, koffie en thee.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu