Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Leren pendelen

Workshops

Leren pendelen is voor de meeste mensen een aangename verrassing - na het maken van een 'afspraak' met je pendel kun je zien wat er gebeurt in je energieveld, het energieveld van de aarde, bij voorwerpen, planten, bomen, dieren en mensen. Voorwaarde is dan wel dat je goed geaard bent, goed in je Centrum staat. Hiervoor doe je een beschermings- en doorstromings-oefening, zodat je zeker weet dat er geen vreemde inmenging in jouw Energie komt, en vraagt dan je Gids om hulp/raad.

En vooral: stel gewoon alleen je vraag. Laat je onderbewuste (of je Gids) de vraag beantwoorden. Denk niet aan het antwoord, want dan zou het hele pendelgebeuren geen zin hebben, je geeft jezelf het antwoord dan al.

Als we de theorie hiervan in de praktijk omgezet hebben, gaan we met goed weer naar buiten, zodat we de aardstralen, leylijnen, wateraders etc. kunnen gaan opsporen. Je krijgt dan ook informatie over hoe deze te neutraliseren als dat nodig mocht zijn. Ook hoor je dan hoe je ze in eerste instantie al kunt opsporen, door te letten op hoe bomen en struiken groeien, waar de vliegjes ronddansen, waar wel of niet paarden staan, etc. Het verhaal van stralingszoekers en stralingsmijders.

We gaan ook vanaf tekening de aardstralen, etc. met de pendel nalopen, let op hoe dat bij jouw binnenkomt. Via je gevoel, je helderweten, je derde oog... dat verschilt per persoon.

Een ochtend van 9-12 uur, kost € 25,00, de biologische koffie en/of thee staan klaar.

Pendels in allerlei kristalsoorten en -maten zijn hier in de praktijk te koop.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu