Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws

Lezingen
Als je in je eigen kring een lezing over kristallen, medicijnwiel, e.d. wilt houden, neem dan contact op. Een lezing van 2 uur kost maar  € 50,- + benzinekosten.

Huisbezoeken
De mogelijkheid bestaat om huisbezoeken te doen, enerzijds om aardstralen etc. te neutraliseren met kristallen, anderzijds om ook spirits te helpen naar het Licht te gaan.  Deze bezoeken kosten € 40,- per uur excl. kosten van kristallen + benzinekosten.

Facebook
Inmiddels heeft Holistisch Energetische praktijk Amitola ook een Facebook account. Heel erg leuk om dagelijkse weetjes, quotes, foto's en spirituele inzichten te kunnen delen. Dus wil je ook interactief communiceren, vragen stellen etc: Vind ons leuk!

Ieder jaar op 21-12 Midwinterviering.
21-12-2012 is de dag van de grote Shift, het einde van het vorige Tijdperk in de Maya kalender, dus het 'jaar ...' hebben we dan voltooid. 21-12 is voor ons de eerste dag van de winter sinds de Gregoriaanse kalender ingesteld is, voor de Oude Volken was 21-12 Yule, het keerpunt in de winter waarna de dagen weer begonnen te lengen. Gevoelsmatig voel ik meer voor de oude variant, dus vandaar dat ik dit feest het Midwinterfeest noem:)  Maar hoe we het ook noemen, we maken er een heerlijke dag van met elkaar!

Runenstenen set
Op de midwinterviering van 2014 hebben we een runenset + buidel hiervoor gemaakt. Ieder maakte contact met de Stilte in zichzelf, verbinding met het hart van Moeder Aarde en Vader Hemel en in meditatieve toestand pakten we de steentjes en schilderden hierop de runen. Terwijl dit lag te drogen hebben we intuïtief stof gekozen en daarvan een buidel genaaid. Resultaat is een zeer krachtig orakel, helemaal op je eigen Energie afgestemd.
Als je dit ook wilt doen, alleen of samen met vrienden, maak dan even een afspraak voor een dagdeel. Kosten hiervoor zijn slechts € 25,- p.p. incl. materialen.

Medicijnwiel numerologie
Van Maarten Oversier heb ik in okt/nov 2014 een driedaagse cursus gehad om je geboortedatum in een medicijnwiel te plaatsen, en met de cijfers numerologisch je Zielentrilling boven water te krijgen, waarna ook je uitdaging (karma) snel gekend wordt. Dit karma kun je overwinnen met behulp van je Gave/Talent en het duiden van je Levenspad, waarna je bewust kunt groeien naar je Zieledoel.
Prachtig om te doen en heel accuraat. Wil je ook graag weten op welke zielentrilling je functioneert, waarom je eigenlijk hier op Aarde bent, wat je doel is én hoe je je doel kunt bereiken? Alles wordt vanuit de Ziel gezien, alsook herkend.

Ha-Ra
Met het oog op welzijn voor mens, dier en natuur brengt Ha-Ra unieke, biologische en hoogwaardige producten op de markt. Het merk Ha-Ra is een begrip als het gaat om milieuverantwoord omgaan met de verzorging van jezelf en je omgeving. Behalve het vermaarde schoonmaaksysteem heeft Ha-Ra sinds 2014 ook zuiver biologisch-organische producten voor alle huidtypes ontwikkeld. Ha-Ra producten zijn zeer effectief, hebben een hoog gebruiksgemak, lange duurzaamheid en heel milieuvriendelijk en een zeer hoge kwaliteit!
Sinds januari 2016 ben ik werkzaam als Ha-Ra consulente, eerst alleen de homecare, sinds juni ook gecertificeerd als bodycare consulente. In september ben ik begonnen met de opleiding tot teamleidster.
Mocht je zelf werkzoekend zijn en in deze regio wonen, kun je contact met me opnemen, dan kunnen we elkaar helpen Groeien:) Hoe meer mensen overgaan tot het werken met Ha-Ra producten, hoe schoner we onze Moeder Aarde houden.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu