Amitola

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Regressie- en reincarnatietherapie

Praktijk

Soms kan het voorkomen, dat bij een aura- chakrahealing dingen naar boven komen uit het verleden, beelden van vroeger. Soms uit dit leven, uit je jeugd of babytijd, dan heet het regressietherapie. Soms ook uit vorige levens, dan heet het reïncarnatietherapie.

De trauma’s die in vorige levens zijn ontstaan zijn dan in dit leven blokkades (ziektes of ongelukken), dus eigenlijk boodschappen gegeven door je eigen Hoger Zelf, om het trauma uit dat vorig leven te zien, te doorvoelen, te vergeven en het een plaats te geven. Vaak gebeurt het dan dat hierdoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam deze blokkade (ziekte) kan opruimen, doordat het oude trauma nu verwerkt is.

Soms kom je nu mensen tegen die je in een eerder leven gekend hebt, positief of negatief, ook dit kan van alles triggeren, ook hierin is het dan fijn om te weten wat er gebeurt is en dat een plaats te kunnen geven. Elkaar in Liefde te kunnen vergeven wat elkaar aangedaan is en zo je karma verder te kunnen schonen op je pad naar Ascentie.

Ik kan je via geleide meditatie (droomreis), in combinatie met een energetische behandeling en/of in combinatie met kristallen, hierin begeleiden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu