Over mij - Amitola.nl

Ga naar de inhoud

Over mij

Over mij
Even Voorstellen
Hallo! Mijn naam is Anita Grünefeld (1961). Al meer dan 30 jaar (sinds 1989) ben ik meer of minder intensief met allerlei richtingen van de natuurgeneeskunde bezig. Ik ben met magnetiseren/handoplegging in aanraking gekomen doordat mijn paard ziek was.
Nadat ik kon voelen wat de magnetiseur deed, ben ik in de leer gegaan bij zijn leraar, de Nederlandse sjamaan Ilonka Heideveld. Hier heb ik 2 opleidingen gedaan en ben zelf ook ingewijd als sjamaan. Tijdens deze opleiding kreeg ik droomreizen waarin ik werd geïnspireerd om te werken met kristallen en het kleurenspectrum van de regenboog dat aan mij in de vorm van het oog van Horus (symbool voor healing) verscheen.

Dit was voor mij aanleiding me te verdiepen in de geneeskrachtige werking van edelstenen en kristallen. Eerst theoretisch geschoold bij het Civas, daarna praktisch bij Willemien Timmer, van praktijk Apofyliet in Lippenhuizen tot kristalmaster. Hierin kwam ook Lichtwerk met kristallen aan bod. Daarna nog een verdiepende cursus over Edelstenen gevolgd bij de Sorag academie.

Om mijn healing nog specifieker te kunnen geven, ben ik in 2007 gestart met de opleiding Medische Basis Kennis (anatomie, fysiologie, pathologie en psychologie en psychopathologie) bij Caduceus in Lieveren, healing op organen en alle lichaamssystemen. Inmiddels heb ik deze opleiding met zeer goed gevolg afgerond.

Om mensen fysiek beter te kunnen helpen, heb ik de basisopleiding Quantum Touch gevolgd. Dit versterkt de healing, door gerichte ademhalings technieken, gecombineerd met visualisatie, enorm. Hierna nog QT-Allergy gedaan.

Sinds oktober 2008, ben ik me gaan verdiepen in de Freedom Teachings, met als healing'tak' de Kathara Healing. Inmiddels heb ik Kathara Healing I afgerond, de Amoraea Vlam Sequence die de overbrugging is naar Kathara 2/3 en de 20 oefeningen daarna. Ik ben gewijd tot Regent. Wat ik hiermee tot nu toe heb gekregen aan informatie en technieken, is fantastisch.

Sinds de Shift van 21-12-2012 is het Kathara raster volgens zeggen echter niet meer waarneembaar. A. Deane heeft nu een pad van Ascentie ingeslagen waar ik me niet op thuis voel, dus ben ik hiermee gestopt. Op steeds meer vragen kreeg ik hier geen antwoord meer.

In 2013 kwam ik in contact met Randi Green, psychotherapeut in Denemarken die hier ook tegenaan liep en wel met nieuwe energieen en antwoorden kwam. Inmiddels kom ik steeds meer tot de conclusie dat het niet buiten je ligt, maar alles al in jezelf besloten ligt. Mijn eigen Hogere Zelf/Galactische Zelf daalt steeds meer in mijn lichaam in en ziet helder, voelt helder, weet helder, helpt helder:)

In 2014 ben ik begonnen met een HBO cursus Lichaamsgeriche Psychotherapie bij de Sorag academie. Verdieping op de Algemene Medische Basiskennis, waarbij je vnl. leert hoe en waarom emotionele blokkades leiden tot lichamelijke ongemakken.

Oktober/november 2014 heb ik een driedaagse cursus gevolgd bij centrum Noorderster in Een, waar Maarten Oversier ons leerde over Medicijnwiel Numerologie. Dit is een zeer accurate en snelle manier om je Zielentrilling, Uitdaging/karma, Gave/talent, Levenspad en Zielendoel te kennen. Al deze informatie op het niveau van de Ziel ligt besloten in je geboortedatum, je moet alleen goed weten waar je naar moet kijken en hoe te interpreteren. Heel mooi om te doen, verhelderend ook. Voor jezelf, maar ook voor jou en je partner, om uit te vinden wat jullie samen zijn aangegaan en op welke gezamenlijke Zielentrilling jullie zitten.

Al met al wandel ik op mijn Pad, ben ik bezig mijn Zielendoel gestalte te geven.
Amitola
Naar aanleiding van een visioen over een groot Horusoog in een spiralende regenboog in de Indiaanse opleidings 'roots', werd ik naar het Indiaanse woord voor Regenboog geleid. Het is ook de naam van mijn Hoger Zelf, weet ik nu. Die spiralende regenboog is ook terug te zien in mijn logo. Een regenboogkrijger !
Chakra/aurahealing, Kristaltherapie, Regressie- en Reïncarnatietherapie, Medicijnwiel en Geopathie.

Lid van Stichting GezondZorg
Anita Grünefeld
Molenweg 13, 8433 JE  Haulerwijk (NL)
Mobiel: 06-21.70.22.13
E-mail: info@amitola.nl
Holistisch Energetische Praktijk Amitola
Anita Grünefeld
Molenweg 13, 8433 JE  Haulerwijk
Mobiel: 06-21.70.22.13
E-mail: info@amitola.nl
©Amitola 2021
Terug naar de inhoud