Visie - Amitola.nl

Ga naar de inhoud

Visie

Visie
Zelf HSP'er, wil ik hooggevoelige mensen van alle leeftijden ondersteunen in hun zoektocht om gezonder, gemakkelijker en beschermder door het leven te gaan.

Als gevoelig/overgevoelig/hooggevoelig Mens wil je:
 • meer Energie, beter in je eigen Energie komen en blijven...
 • meer in je Kracht (Centrum) komen,
 • meer Inzicht (in je processen).
 • zelf verantwoordelijk zijn voor je Lichaam, je Geest, je Ziel en je wilt hiermee leren werken op een holistische manier.

 • Je herinnert je dat je onderdeel bent van een Geheel, en wilt hier inzicht en overzicht in.  
 • Je bent daarom nieuwsgierig en staat open voor nieuwe informatie die je hierin vooruit kan helpen. Hiervoor kun je een aantal workshops bij mij volgen (zie hiervoor onder de knop 'Workshops') en/of een reinigende en weer centrerende behandeling krijgen waardoor je dichter bij jezelf komt.

Misschien ben je een van de zogenoemde Starpeople, mensen die zich niet echt thuis voelen op Aarde. Er worden steeds meer kinderen geboren die vanuit Hogere Sferen incarneren hier op Aarde om te helpen de Energie te verhogen. Echter, eenmaal hier, kunnen ze zich hun Zielendoel niet meer herinneren. Ze hebben echter zo'n fijnbesnaarde psyche, dat het dagelijks leven al gauw te zwaar, te veel wordt.

Ik kan je hiermee ondersteunen met o.a:
De AMITOLA energetische behandeling:
 • geopathie (= aardstralen uitzoeken)
 • kristaltherapie,
 • aura- en chakrahealing,
 • electromagnetische lijnen nakijken
 • Aurora (draken) healing
 • regressie- en/of reïncarnatietherapie,
 • reading (consult)
 • medicijnwiel (sjamanisme) workshop,
 • kristallen,
 • coaching d.m.v. intuïtieve tekeningen
of workshops op maat.

Een behandeling begint met een intakegesprek waarin een anamnese (ziektehistorie) wordt afgenomen.  Daarna wordt vanaf een door jou handgetekende plattegrond van je huis uitgetest hoe het staat met de aanwezigheid van aardstralen e.d. (deze kunnen ziekmakend zijn voor gevoelige mensen). Het helpt je natuurlijk niet als ik je behandel, en dat je dan in huis weer ziek wordt van de straling:). Vandaar deze eerste stap.

Aansluitend beginnen we dan indien nodig met uitleg, een verbinding maken met Moeder Aarde en Vader/Moeder Hemel zodat je tijdens de sessie bescherming en energie van je eigen Galactisch Zelf aan kunt roepen. Dit is de Amitola Doorstroomoefening. Na de behandeling krijg je een exemplaar mee naar huis om dagelijks zelf te doen. Hiermee houd je je Energie hoog en ben je beschermd.

Op basis hiervan beginnen we met een aura-/chakra healing waarin vaak ook tegelijk een edelsteen/ kristallegging verwerkt wordt. Hierin wordt gericht gekeken naar de ‘staat van onderhoud’  van je aura en chakra’s waarna ze gereinigd worden en opnieuw van Energie worden voorzien. Ook de lagen van de aura worden zo behandeld. Belastende koorden worden gewijzigd of verwijderd. Er wordt ook gekeken of je lifters in je aura hebt, zo ja, brengen we ze naar hun eigen plek in de Eeuwigheid. Zo kun je hierna zelf je aura afsluiten voor invloeden van buitenaf, zodat je beter in je eigen energie kunt blijven, evt. met ondersteuning van een speciaal voor jou uitgeteste edelsteen/kristal. Bij ernstige gevallen kom je na ongeveer een maand terug voor een controle.

Mocht je hierna nog specifieke vragen hebben, dan kunnen we een regressie (in dit leven) of een reïncarnatie (als het probleem in een ander leven ligt) sessie afspreken. In principe doe ik deze sessies na een algemene eerste behandeling.

Je kunt echter ook alleen komen voor het uittesten van kristallen voor jezelf of als cadeau voor een dierbare. In de praktijk zijn +/- 100 soorten voordelig verkrijgbaar.
Freedom Teachings
Achtergrondinformatie
De Freedom Teachings gaan uit van de ‘Wet van ÉÉN": de Wet die de waarde, onderlinge verbondenheid en onderlinge afhankelijkheid van alle componenten van de werkelijkheid en de levende God of Spirit die leeft in alle dingen, erkent. Wetenschap en Spiritualiteit zijn hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Persoonlijke informatie:
Ik heb hier vanaf 2008 t/m 2012 intensief mee gewerkt en veel inzichten verworven, merkte echter dat gaandeweg 2012 de energie veranderde. Door de 'Dark Flowering" zoals Ashayana Deane dat noemde, was het Kathara Raster niet meer zichtbaar, zodat Kathara healing niet meer gedaan kan worden. Om deze reden worden er ook geen Kathara workshops of -healingen meer gegeven.

Wat ik zelf in 2012 in de Energie zag en voelde was steeds meer het Living Light Consciousness, d.w.z. het Levende Licht van de hoogste dimensies in deze tijdmatrix (12e = wit licht, 13e is Lichtturkoois, 14e is licht geelgoud en de 15e is licht magentarose). Voor mijn derde oog vertaalde zich dat in wit parelmoer Licht. Heel fijn om te voelen, je wordt er heel Licht en Blij van. Deze lichtfrequentie heb ik kleur voor kleur hier in mijn praktijk, en in het grote medicijnwiel buiten in de tuin, mogen ankeren en aarden.

In 2013, in het jaar 1 van de nieuwe Aurora Aarde, is hier een zuil van Levend Licht geankerd voor toepassing van healing en transformatie. De Aurora rassen hebben mij hierbij geholpen en doen dat voortaan steeds, is mij verzekerd. Vanuit deze Zuil is nu een portaal gecreëerd naar de True Worlds, de werelden waar wij oorspronkelijk vandaan kwamen, en kan ik verbinding krijgen met mijn True Core Consciousness (Ware Kern Bewustzijn - of Galactische Bewustzijn). Bij deze ontdekkingstocht werd ik geholpen door inzichten van Randi Green uit Denemarken. Zie de link.

In 2014 merk ik dat het sjamanistisch werken zich hier steeds meer mee verweeft, de bezieling van de Natuur, de planten en dieren, mineralen en elementen, komen steeds meer naar voren in de energie, om de Nieuwe Aurora Aarde daadwerkelijk gestalte te geven. Steeds meer zie ik in het dagelijks leven boodschappen en hints die dieren, planten of bomen achterlaten. Prachtig:)

Vanaf november 2014 kreeg ik in de meditatie contact met onze Moeder Aarde, die een groen/aquamarijne Aurora draak blijkt te zijn. Zij begon hard met haar vleugels te klapperen en wakkerde zodoende de Aarde energie (Onvoorwaardelijke Liefde, steun, koestering, rust) flink aan. Na het opnemen hiervan in mijn Krachtschild onder de voeten en verder via elk chakra, naar het derde oog een spiralend Pad naar de Kern van de 'True Cosmos', waar de Aurora rassen zetelen. Hiervandaan straalde in goud het drievoudig teken uit (lijkt op een klavertje-3) en kwam naar me toe op een zeer helder parelmoerwit licht (het leek wel een LED licht zo wit). Dit licht vertakte zich in het centrum van mijn hersenen naar het Zonnetje boven mijn hoofd (contactpunt met de cosmos) en naar mijn Hoger Hartcentrum (zodoende ook een drievoudigheid vormend). Dit Licht naar alle cellen in mijn lichaam laten stromen en toen naar allen in de Wereld die het nodig hebben. Mooi...


Chakra/aurahealing, Kristaltherapie, Regressie- en Reïncarnatietherapie, Medicijnwiel en Geopathie.

Lid van Stichting GezondZorg
Anita Grünefeld
Molenweg 13, 8433 JE  Haulerwijk (NL)
Mobiel: 06-21.70.22.13
E-mail: info@amitola.nl
Holistisch Energetische Praktijk Amitola
Anita Grünefeld
Molenweg 13, 8433 JE  Haulerwijk
Mobiel: 06-21.70.22.13
E-mail: info@amitola.nl
©Amitola 2021
Terug naar de inhoud